Нито едно от двете твърдения не отговаря на истината  Новият

...
Нито едно от двете твърдения не отговаря на истината  Новият
Коментари Харесай

Кой е новият Ерген - син на Стойчо Младенов или на оръжеен бос

Нито едно от двете изказвания не дава отговор на истината 

Новият Ерген на България – младият предприемач Александър Младенов, се трансформира в най-обсъжданата персона у нас за броени дни. Синеокият юнак бе публично показан с ефектна видеовизитка по малкия екран, която удостовери, че за неговото сърце куп красиви дами ще се борят в третия сезон на шоуто „ Ергенът “, написа вестник Ретро.

Макар да е показан като бизнесмен, чиито упоритости били да развие бизнеса си в международен мащаб, детайлностите за персоналния живот и професионалните достижения на Александър към момента са нищожни. По гледище на продуцентите Ерген №3 е изтрил обществените си мрежи и всички фотоси в тях, с цел да може към личността му да се сътвори още по-голям интерес. 28-годишният красавец е бил възпитаник в столичната 9-а френска езикова гимназия „ Алфонс дьо Ламартин “, разкрива негова съученичка.

Роден е през 1995 година и е пеел в ученическия хор. Тя твърди още, че Александър произлиза от извънредно заможно семейство, а процъфтяващия си бизнес дължал най-много на великодушните финансови благоприятни условия на своите родители. Става ясно още, че Алек, както Ергенът упорства да бъде именуван на галено, е част от многолюдна фамилия. Той има цели три сестри и още един брат. Не се знае те на каква възраст са, както и дали също се развиват в бизнес сферата.

Имената на родителите му също се пазят в загадка, въпреки да се появиха погрешни клюки, че Ерген №3 бил наследник на „ алената “ футболна легенда Стойчо Младенов. Всъщност се получило повтаряне в имената, тъй като и наследникът на сегашния действен шеф на „ ЦСКА 1948 “ също се споделя Александър Младенов, само че това е просто съвпадане. Друг слух пък свърза Ергена с починалия оръжеен необут Младен Мутафчийски, само че и тази информация се оказа погрешна.

И преди да се реши да одобри присъединяване в най-гледаното риалити в България, Младенов се радвал на забележителен женски интерес към себе си, само че любовните му връзки не са били обществени, най-малко до момента.

Снимките на третия сезон на шоуто, в което 28-годишният софиянец ще бъде основно настоящо лице, ще започват наесен, евентуално през октомври. Този път има спорна информация по въпроса къде ще бъдат осъществени те. Според хора от екипа на огромната продукция имало опция фотосите да се осъществят не в Турция, както до момента, а в Гърция, където също има невероятна природа и задоволително първокласни кътчета, които да галят окото на фена.

Излъчването на шоуто обаче ще стартира най-рано през февруари следващата година. В обществените мрежи към този момент се появиха шеговити мнения, предизвикани от визията на новия ерген. Докато другите му двама прародители – фитнес инструкторът Виктор Стоянов и пианистът Евгени Генчев, бяха един типаж – тъмнокоси с тъмни очи, то Александър е рус и синеок. Някои потребителки на фейсбук към този момент го съпоставиха с турския Брад Пит – артистът Къванч Татлъту, с който имат известна образна аналогия. Други пък предложиха да го повдигнат за кмет на София, тъй като имал нужната харизма.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР